AERIAL IMPROVIZACIJA & AKROBATIKA

Harmonija gibanja v zraku

Aerial Akrobatika na svilenih hamakah združuje eleganco, moč in usklajenost telesa z užitkom lebdenja in breztežnosti. Gre za osnove cirkuške akrobatike kjer je potrebno že nekaj predznanja, moči in spretnosti s tkanino ali pa zelo veliko volje. Gibanje je usklajeno, prehodi med položaji so počasni, kontrolirani in tekoči. Celotna vadba pa poteka na pravi cirkuški tkanini, ki nudi varnost in pa tudi neskončno možnosti za izvedbo raznih elementov in sekvenc. Ustvarjali bomo čudovite sekvence in okusili kaj pomeni biti zračni akrobat v malem. Telo bo postalo močno in gibčno ter neverjetno spretno.

Vadba je fizično zahtevna in svetujemo, da si neke osnovne izkušnje z uporabo hamake naberete na rednih vadbah Aerial joge ali Aerial Pilatesa oziroma, da se v primeru priključitve med letom obvezno udeležite enega izmed redno organiziranih tečajev kot so Aerial Osnovni ali Aerial Intenzivni tečaj.

Vadba traja dobrih 60 minut. Potrebujete oprijeta oblačila, ki omogočajo gibanje, pokrivajo kolena in pazduhe ter nimajo zadrg ali drugih trdih in ostrih delov.

Aerial Flow, Aerial akrobatika, Aerial Pilates in Cirq Fit so vadbe, ki jih izvajamo po metodi NO STRESS AERIALTM, za katerega izvajamo tudi inštruktorske programe.