AERIAL INTENZIVNI TEČAJ

AERIAL INTENZIVNI TEČAJ – PETER PAN / ALICA / IMAGINARIUM

Tečaji kjer preizkušamo meje telesa in uma!

Za vse, ki si želite veliko znanja in napredka v kratkem času ter prenovljeno telo, organiziramo nove 2 mesečne intenzivne tečaje. Aerial intenzivni tečaji so posebni tečaji kjer obiski trajajo po 90 minut in na katerih osvojite vse osnovne in proti koncu tudi napredne položaje, ki se uporabljajo pri vadbi na zračni tkanini – zanki oziroma hamaki. Tečaji se razlikujejo po temah in trenutno imamo Petra Pana, Alico in Imaginarium ter napredna tečaja Avatar in Matrica, ki sta primerena samo za tiste, ki ste obiskali vsaj 2 izmed drugih tečajev oziroma vadite pri nas dlje časa. V vsakem sklopu spoznamo določene položaje in jih počasi razvijamo ter zlagamo v fluidne sekvence. Tečaji so mešanica aerial joge in aerial akrobatike s tem, da se nagibajo bolj k slednji.  Aerial joga služi bolj kot podpora telesu in umu pri pridobivanju na moči in gibljivosti. Kljub temu so pa ti tečaji zelo dostopni in ne zahtevajo posebne telesne pripravljenosti saj so namenjeni vsem.

Naučili se boste pravilnih vstopov in izstopov iz položajev ter čemu posvečamo največ pozornosti. Spoznali boste kako lahko izkoristite silo težnosti ter se  pri vsem skupaj neizmerno zabavali. Proti koncu tečaja bomo tudi vse bolj jadrali v akrobatske vode. Tečaji so primerni za vse, ki si želite osvojiti ta pripomoček in znanje, ki ga prinaša ter zaznati in videti neverjeten napredek na svojem telesu. Idealna rešitev tudi za tiste, ki mogoče nimate možnosti, da bi k nam hodili redno bodisi zaradi službenih obveznosti ali ker bivate drugje. Tečaj vam zagotovi trdno osnovo na kateri lahko nadgrajujete svoje znanje bodisi na naših rednih vadbah, nadaljevalnih tečajih, zahtevnejših še bolj akrobatskih vadbah ali kar doma, če se odločite, da bi ta pripomoček radi tudi sami imeli.

AERIAL INTENZIVNI TEČAJ JE PRIMEREN ZA ZAČETNIKE. Razlika med Aerial Osnovnim tečajem in Aerial Intenzivnim je, da pri Osnovnem tečaju samo preletimo osnove uporabe tkanine z namenom, da se vadeči sploh lahko vključi v redne vadbe kjer potem svoje znanje šele začne pridobivati. Pri Aerial Intenzivnem pa začnemo pri osnovah, ampak potem v kar hitrem tempu napredujemo in v dveh mesecih tudi veliko znanja in moči osvojimo. Po opravljenem Intenzivnem tečaju se lahko suvereno pridružite vsem našim vadbam ali nadaljujete na drugem Aerial Intenzivnem tečaju, ki ima drugo temo saj bojo tudi elementi drugačni.

Razpisani termini v sezoni 2017 / 2018 :

IMAGNINARIUM: pričetek 8. 5. 2018  PRIJAVA

PETER PAN: pričetek 10. 5. 2018  PRIJAVA

Obisk traja 90 minut, 1x tedensko oziroma 8 zaporednih obiskov. Potrebujete oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg in drugih ostrih delov. V primeru izostanka iz objektivnih razlogov/ bolezen ali višja sila je mogoče nadomestiti do 2 termine na rednih vadbah pri istem vaditelju. Nadomeščanja se opravijo za čas trajanja tečaja. Nadomeščanja v kasnejših obdobjih niso mogoča. Mesto na tečaju si zagotovite s plačano tečajnino. Naknadna odpoved ali sprememba termina ni mogoča. V primeru, da tečaj nehate obiskovati vrači0lo denarja ali drugi termini za nadomeščanje niso predvideni.

*Predpogoj za obisk MATRICE ali AVATARJA sta predhodno opravljena vsaj dva intenzivna tečaja.

Število mest je omejeno. Za vadbo potrebujete pajkice, ki nimajo zadrg ali drugih delov, ki bi lahko poškodovali blago. Zgornji del naj ima rokave, ki zakrivajo pazduhe, svetujemo, da je tudi oprijet.