AERIAL INTENZIVNI TEČAJ

AERIAL FLOW & AKROBATIKA (intenzivni tečaj)

Tečaji kjer preizkušamo meje telesa in uma!

Za vse, ki si želite veliko znanja in napredka v kratkem času ter prenovljeno, življenja polno telo, organiziramo prenovljene 2 mesečne intenzivne tečaje. Aerial Flow & Akrobatika so intenzivni tečaji kjer obiski trajajo po 90 minut in na katerih osvojite vse osnovne in proti koncu tudi napredne položaje, ki se uporabljajo pri vadbi na zračni tkanini – zanki oziroma hamaki. Tečaji so se včasih imenovali Peter Pan, Alica in Imaginarium ter napredni Avatar in Matrica. Sedaj sno vse elemente združili in jih čim bolj tekoče prepletamo v tečaju Aerial Flow in Akrobatika ter jim vsakič znova dodajamo nove prehode in nova zaporedja. Tečaj je primeren za začetnike in tudi za tiste, ki že nekaj časa hodite, saj lahko vedno stopnjo zahtevnosti prilagodite trenutni formi in znanju. V vsakem tečaju spoznamo določene položaje in jih počasi razvijamo ter zlagamo v fluidne sekvence, lahko se udeležite enega termina ali hodite celo leto. Tečaji so mešanica aerial joge in aerial akrobatike s tem, da se nagibajo bolj k slednji in so dinamični ter razigrani.  Aerial joga služi bolj kot podpora telesu in umu pri pridobivanju na moči in gibljivosti. Kljub temu so pa ti tečaji zelo dostopni in ne zahtevajo posebne telesne pripravljenosti saj so namenjeni vsem*.

Naučili se boste pravilnih vstopov in izstopov iz položajev ter čemu posvečamo največ pozornosti. Spoznali boste kako lahko izkoristite silo težnosti ter se  pri vsem skupaj neizmerno zabavali. Proti koncu tečaja bomo tudi vse bolj jadrali v akrobatske vode. Tečaji so primerni za vse, ki si želite osvojiti ta pripomoček in znanje, ki ga prinaša ter zaznati in videti neverjeten napredek na svojem telesu. Idealna rešitev tudi za tiste, ki mogoče nimate možnosti, da bi k nam hodili redno bodisi zaradi službenih obveznosti ali ker bivate drugje. Tečaj vam zagotovi trdno osnovo na kateri lahko nadgrajujete svoje sposobnosti bodisi na naših rednih vadbah, zahtevnejših še bolj akrobatskih vadbah ali kar doma, če se odločite, da bi ta pripomoček radi tudi sami imeli.

AERIAL INTENZIVNI TEČAJ JE PRIMEREN ZA ZAČETNIKE. Razlika med Aerial Osnovnim tečajem in Aerial Flow in Akrobatika Intenzivnim je, da pri Osnovnem tečaju samo preletimo osnove uporabe tkanine z namenom, da se vadeči sploh lahko vključi v redne vadbe kjer potem svoje znanje šele začne pridobivati. Pri Aerial Intenzivnem pa začnemo pri osnovah, ampak potem v kar hitrem tempu napredujemo in v dveh mesecih tudi veliko znanja in moči osvojimo. Po opravljenem Intenzivnem tečaju se lahko suvereno pridružite vsem našim vadbam ali nadaljujete na drugem Aerial Intenzivnem tečaju, saj bojo tudi elementi drugačni.

Razpisani termini v sezoni 2018/2019 (tečaj poteka ob torkih in četrtkih, izberete 1 termin)

  1. Od 8. 1. 2019 do 26. 2. 2019  med 20:00 in 21:30 PRIJAVA
  2. Od 10. 1. 2019 do 21. 2. 2019  med 20:15 in 21:45 PRIJAVA
  3. Od 5. 3. 2019 do 23. 4. 2019  med 20:00 in 21:30 PRIJAVA
  4. Od 28. 2. 2019 do 18. 3. 2019  med 20:15 in 21:45 PRIJAVA
  5. Od 7. 5. 2019 do 25. 6. 2019  med 20:00 in 21:30 PRIJAVA
  6. Od 25. 5. 2019 do 20. 6. 2019  med 20:15 in 21:45 PRIJAVA

 

Obisk traja 90 minut, 1x tedensko oziroma 8 zaporednih obiskov. Potrebujete oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg in drugih ostrih delov. V primeru izostanka iz objektivnih razlogov/ bolezen ali višja sila je mogoče nadomestiti do 2 termine na rednih vadbah pri istem vaditelju. Nadomeščanja se opravijo za čas trajanja tečaja. Nadomeščanja v kasnejših obdobjih niso mogoča. Število mest je omejeno in vadimo v manjši skupini, vsak na svojem pripomočku. Mesto na tečaju si rezervirate s plačano tečajnino. Naknadna odpoved ali sprememba termina ni mogoča. V primeru, da tečaj nehate obiskovati vračilo denarja ali drugi termini za nadomeščanje niso predvideni.

*Vadba je namenjena splošni zdravi populaciji, to je nekomu, ki nima večjih posebnosti. V primeru, da imate zdravstvene težave vas prosimo, da nas kontaktirate pred nakupom tečaja saj vadb za nekatere ni primerna.

Se vidimo v zraku!