AERIAL INTENZIVNI TEČAJ

AERIAL FLOW & AKROBATIKA (intenzivni tečaj)

Tečaji, kjer preizkušamo meje telesa in uma!

Za vse, ki si želite veliko znanja in napredka v kratkem času ter prenovljeno, življenja polno telo, organiziramo prenovljene dvomesečne intenzivne tečaje. Aerial Flow & Akrobatika so intenzivni 90-minutni tečaji, na katerih osvojite vse osnovne in proti koncu tudi napredne položaje, ki se uporabljajo pri vadbi na zračni tkanini – zanki oziroma hamaki. Nekoč so se tečaji imenovali Peter Pan, Alica in Imaginarium ter napredni Avatar in Matrica. Danes jih združene tekoče prepletamo na tečaju Aerial Flow in Akrobatika ter jim vsakokrat znova dodajamo nove prehode in nova zaporedja. V posameznem tečaju spoznamo določene položaje in jih počasi razvijamo ter zlagamo v fluidne sekvence. Gre za dinamično in razigrano  kombinacijo Aerial Joge s prevladujočo Aerial Akrobatiko; Aerial Joga služi predvsem kot podpora telesu in umu pri pridobivanju moči in gibljivosti.
Na tečajih se učimo pravilnih vstopov in izstopov iz položajev ter čemu je za to potrebno nameniti največ pozornosti. Spoznavamo, kako lahko izkoristimo silo težnosti za neizmerno zabavo in užitek ter tako jadramo v vedno bolj akrobatske vode.

Tečaji so primerni za vse, ki si želite osvojiti znanje o uporabi hamake ter občutiti in opaziti neverjeten napredek svojega telesa. So tudi idealna rešitev tudi za tiste, ki nimate možnosti rednih obiskov pri nas. Že en sam obisk vam zagotavlja trdno osnovo, na kateri lahko sami nadgrajujete svoje sposobnosti bodisi na naših rednih vadbah, zahtevnejših, še bolj akrobatskih vadbah ali kar doma, če se odločite za nakup hamake.
AERIAL INTENZIVNI TEČAJ JE PRIMEREN ZA ZAČETNIKE IN IZKUŠENE GIBALCE V ZRAKU.
Vse začetnike prosimo, da 
se pred vpisom udeležite Aerial Osnovnega tečaja. Razlika med Aerial Osnovnim tečajem in Aerial Flow in Akrobatika Intenzivnim je sledeča: v Osnovnem tečaju samo preletimo osnove uporabe tkanine z namenom, da se vadeči sploh lahko vključi v redne vadbe, kjer svoje znanje šele začne pridobivati.
V Aerial Intenzivnem tečaju pa vsak tečaj začnemo z novimi osnovnimi elementi, ki jih v kar hitrem tempu nadgrajujemo in tako pridobivamo na moči in spretosti.

Tečaji so dostopni in namenjeni vsem*, saj ne zahtevajo posebne telesne pripravljenosti. Lahko se udeležite posameznega ali pa jih obiskujete redno celo leto. Stopnjo zahtevnosti lahko v sakem trenutku prilagajate trenutni formi in znanju.

 

Razpisani termini v sezoni 2018/2019 (tečaj poteka ob torkih in četrtkih, izberete 1 termin)

  1. Od 8. 1. 2019 do 26. 2. 2019  med 20:00 in 21:30 PRIJAVA
  2. Od 10. 1. 2019 do 21. 2. 2019  med 20:15 in 21:45 PRIJAVA
  3. Od 5. 3. 2019 do 23. 4. 2019  med 20:00 in 21:30 PRIJAVA
  4. Od 07. 03. 2019 do 25. 4. 2019  med 19:30 in 21:00 PRIJAVA

 

Posamezen obisk traja 90 minut, tečaje izvajamo 1x tedensko oziroma v 8 zaporednih obiskih.
Potrebujete oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg in drugih ostrih delov.

V primeru izostanka iz objektivnih razlogov (bolezen ali višja sila) je mogoče nadomestiti do 2 termina na rednih vadbah pri istem vaditelju. Nadomeščanja se opravijo v času trajanja tečaja. Nadomeščanja v kasnejših obdobjih niso mogoča. Število mest je omejeno. Vadimo v manjši skupini, vsak na svojem pripomočku. Svoje mesto si zagotovite  s plačano tečajnino. Naknadna odpoved ali sprememba termina nista mogoča. V primeru, da tečaj nehate obiskovati, vračilo denarja ali drugi termini za nadomeščanje niso predvideni.

 

*Vadba je namenjena splošno zdravi populaciji, to je tistim, ki nimajo večjih posebnosti. V primeru, da imate zdravstvene težave, vas prosimo, da nas kontaktirate pred nakupom tečaja, saj vadba za nekatere ni primerna.

 

Se vidimo v zraku!