AERIAL SPOZNAVNA URA

Z aerial spoznavno uro pokukajte…

Aerial spoznavna ura je priložnost za vse radovedneže, da se spoznajo s svetom vadb v zraku oziroma s hamako ang. hammock, ki nam omogoča tako veliko paleto položajev in celo obratov na glavo. Uro lahko obiščete samo enkrat, na njej pa poskusite v miru različne položaje, se naučite malo rokovati s pripomočkom ter imate čas, da osvojite najbolj osnovne pojme. Po uri se tudi posvetujete o najbolj primerni vadbi v zraku za vas. Uro priporočamo vsem, ki si želite vpogled v svet vadb v zraku in vsem, ki ste pri nas prvič ter se ne morete odločiti za celoten tečaj.

Aerial Spoznavna ura je na urniku praviloma vsak mesec vsaj enkrat mesečno. Dostopna je v sklopu zakupljenih paketov obiskov, to pomeni, da ko zakupite določeno število obiskov lahko namenite prvi obisk Aerial spoznavni uri ter ostale obiske vadbi za katero ste se odločili, oziroma vam daje možnost da pokukate v svet aerial vadb, če obiskujete naše vadbe na tleh.

Vsak mesec poskusimo organizirati tudi brezplačno Aerial spoznavno uro!

Spoznavna ura traja dobrih 60 minut. Potrebujete udobna, oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg ali drugih ostrih delov.

Na uro se prijavite preko spodnjega gumba. Število mest je omejeno, v primeru zasedenosti mest se lahko prijavite na čakalno listo.