GET IN SHAPE - BASIC

Učinkovito, kvalitetno, zabavno oblikovanje telesa, ki še nikoli ni bilo tako preprosto.

Get in shape Basic je manjši ”bratec” Get in Shape programa, ki ga je naš Blaž zasnoval na podlagi večletnih izkušenj dela s strankami in z znanjem pridobljenim v vseh letih izobraževanj kot osebni trener in kot prehranski strokovnjak. Za tiste, ki naše programe že poznate: Get in shape je kombinacija iz programov Xbodyshape, full body in NS45, skombiniran in zapakiran v dinamičen, zabaven in predvsem izredno učinkovit sistem, ki se poleg izrednih teningov loči tudi v povsem personaliziranem pristopu.

Get in Shape-basic temelji na osebnem pristopu, povsem personaliziranem in vašemu tipu metabolizma prilagojenim prehranskim priporočilom, individualni obravnavi, individualni postavitvi ciljev, konstantni motivaciji in še na drugih korakih, ki vas bojo uspešno vodili do zastavljenega cilja. Vse to bo oblikovalo vaše telo od prstov na nogi do glave (in tu se ne hecamo: z izgubo telesne teže se pogosto zmanjša tudi številka noge, naši vadeči pa vam bodo potrdili, da vadbe spremenijo tudi obseg njihovega vratu).

Program in treningi potekajo pod vodstvom profesionalno usposobljenega osebnega trenerja in prehranskega strovnjaka, ki je po tej poti vodil že mnoge, ki so se na njega obrnili z različnimi cilji.
Treniramo 2x tedensko v 8 tedenskih sklopih in celoten program je primeren tako za tiste, ki ste že v formi kot tiste, ki ste popolnoma brez kondicije, saj samo intenziteto prilagajamo posamezniku.

Trening Get in Shape – Basic programa temeljijo na principu krožnih treningov, katerim se dodajo tudi vadbe za dvig pulza, krepitev moči, pridobivanje mišičnega tonusa in krepitvi jedra ter sklopa trebušnih mišic.

Vsak trening traja 45 minut in poteka v majhnih skupinah. Pri vadbi uporabljamo predvsem lastno težo, trakove podobne TRX vajam, battle rope, jump box…  in še kaj se bo našlo.

Program v osnovi vključuje meritve ob pričetku, po 4 tednih in po 8 tednih programa. Prejmete prihransko priporočilo prilagojeno vašemu tipu telesa. Lahko pa se odločite za celoten prehranski načrt, ki pa ni vključen v ceno programa. Za maksimalen učinek programa je osebni prehranski načrt zelo priporočljiv. Več o prehr<nskem svetovanju si lahko prebrete tukaj.

GET in SHAPE – Basic termini v 2018/2019
Del 3 od 4 se prične 07. 01. 2019 do 08. 03. 2019 (termina: torek in četrtek, 6:30)
Del 4 od 4 se prične 11. 03. 2019 do 03. 05. 2019 (termina: torek in četrtek, 6:30)
SUMMER edition se prične: 06. 05. 2019 do 28. 06. 2019 (termina: torek in četrtek, 6:30)

Cena 8 tedenskega programa (16 treningov) je 129 eur.

Vadbo bo vodil osebni trener in precision nutrition prehranski svetovalec Blaž Mihev, ki slovi po odličnih rezultatih, ki jih dosegajo njegove stranke, in po tem, da za vsakega najde rešitev in prilagoditev – tako pri prehrani, kot pri vadbi.