JUTRANJA JOGA

Sproščeni v dan

Torek zjutraj 6:30 Jutranja Joga s Kajo! Jutranja Joga je namenjena vsem, ki potrebujete dober streching za telo in boljše zavedanje diha. Širok spekter vaj in stopenj zahtevnosti primern tako za začetnike, kot tiste, ki se z jogo ukvarjajo že nekaj časa. Dinamičen ritem in prilagojen program jutranji uri vam bo polepšal dan.

Začenjali boste dneve polni energije in s popolnoma bistrim umom. Jutranja joga je namenjena prdvsem prebuditvi telesa in uma ter je zaradi zgodnje ure v mnogo bolj učinkovita, saj delamo s spočitim tlesom in čeprav smo manj gibčni je dejanski učinek večji.

Osredotoča se bomo na pozicije telesa, ki krepijo mišično strukturo, nas raztezajo in ustvarjajo pretok energije v telesu ter dihanje, ki je sestavni del vadbe. Poudarek je na načinu učenja, ki je vedno prijazen do telesa in uma.  Kaja se pri tem posveča potrebam vsakega posameznika in prilagaja vaje glede na trenutno pripravljenost. Verjame namreč, da je vadba joge odličen način, kako priti do ravnovesja, razumevanja svojega telesa in uma. Pomaga nam zmanjšati stres in zaživeti bolj polno in zdravo življenje.

Potrebujete udobna oblačila za vadbo ter vodo. Vse pripomočke dobite pri nas.