AERIAL JOGA UNNATA ®

Unnata Yoga

Aerial Joga Unnata – obvladovanje telesa za ravnovesje duha

Unnata je edinstvena kombinacija hatha joge z akrobatskimi veščinami. Gre za licenčni program vadbe, ki jo je leta 2006 razvila pionirka na tem področju, Michelle Dortignac, v želji, da bi združila svoje velike strasti v življenju – jogo, akrobatski ples ter zračne veščine/aerial arts. Na videz različne oblike gibanja povezuje osredotočanje na obvladovanje telesa, dihanja in fizičnih položajev za doseganje fizične, mentalne in duhovne moči.

Unnata je v svetu aeriala tista, ki stremi k združitvi joge in hammocka v harmonično celoto in spoštuje celostni pristop joge. Hammock uporablja kot izjemen pripomoček za boljše razumevanje zemeljskih položajev/asan in doda kanček akrobatskih veščin za mehke prehode med tlemi in zrakom.

Aerial Joga je fizično zahtevna, a dostopna skoraj vsem, saj se lahko zahtevnost prilagaja posameznikom. Primerna je tudi za začetnike v Aerial Jogi in jogi. Izkušnje s klasično jogo so zaželene, niso pa pogoj. Zaradi uporabe posebnega pripomočka, ki ga je potrebno spoznati, je potrebna predhodna udeležba enega redno organiziranih Aerial Osnovnih tečajev (enkratna 90 minutna delavnica).

Vadba traja 75 minut. Potrebujete oprijeta oblačila, ki omogočajo gibanje, pokrivajo kolena in pazduhe ter nimajo zadrg ali drugih trdih in ostrih delov.

United Themes Shortcode Plugin