AERIAL JOGA UNNATA ®

Unnata Yoga

Aerial joga Unnata – Obvladovanje telesa za ravnovesje duha

Unnata je edinstvena kombinacija hatha joge z akrobatskimi veščinami. Gre za licenčni program vadbe, ki jo je pred dobrim desetletjem razvila Michelle Dortignac v želji, da bi združila svoje velike strasti v življenju – jogo, akrobatski ples ter zračne veščine/aerial arts. Na videz različne oblike gibanja povezuje osredotočanje na obvladovanje telesa, dihanja in fizičnih položajev za doseganje fizične, mentalne in duhovne moči.

Unnata je v svetu aeriala tista, ki stremi po združitvi joge in hammocka v harmonično celoto in spoštuje celostni pristop joge. Hammock uporablja kot izjemen pripomoček za boljše razumevanje zemeljskih položajev/asan in doda kanček akrobatskih veščin za mehke prehode med tlemi in zrakom.

Vadba je primerna tudi za začetnike v aerial jogi in jogi. Izkušnje s klasično jogo so zaželjene, niso pa pogoj.

Aerial joga je fizično zahtevna, ampak dostopna skoraj vsem, saj se lahko zahtevnost prilagodi posamezniku. Kljub temu pa uporabljamo poseben pripomoček, ki ga moramo prej spoznati, zato se najprej udeležite enega izmed redno organiziranih tečajev kot je Aerial Osnovni tečaj.

Vadba traja 75 minut. Potrebujete oprijeta oblačila, ki omogočajo gibanje, pokrivajo kolena in pazduhe ter nimajo zadrg ali drugih trdih in ostrih delov.

United Themes Shortcode Plugin