V SEZONI 2017/2018 GOSTIMO

YogaHive_Logo

YOGA HIVE

Dinamična joga

YOGA HIVE STUDIO je prostor za vse, ki iščete ravnovesje med hitrim življenjskim ritmom in trenutki, ki si jih vzamete zase. Naše ure dinamične joge so odlične za začetnike in tiste, ki ste se z jogo že srečali in želite svoje znanje nadgraditi. Naše vadbene ure so zabavno resne ter ravno prav igrive in zahtevne, da boste skozi obiske spoznavali sebe in preskakovali svoje ovire.

Urnik:
Ponedeljek in sredo ob 18:30 do 19:45

Tamara_Web

TAMARA POLANC

Sodobni Ples

Na urah sodobnega plesa je velik poudarek na individualnem pristopu. Vsak od nas ima unikaten telesni ustroj, osebnost, način gibanja in izražanja. Na podlagi spoštovanja različnosti pa iščemo skupna stičišča, razvijamo sposobnost sodelovanja in skupinskega ustvarjanja.

Urnik:
Vsak petek ob 17:30.

Felden

FELDENKRAIS

Metoda Feldenkrais nas osvobodi privajenih vzorcev

Lekcije ozaveščanja skozi gib – ATM (Awareness through Movement) lekcije, se izvajajo v skupini. Učitelj učencem ne kaže gibov, niti jih ne popravlja, ampak daje samo besedna navodila. Vsakdo jim sledi v svojem časovnem ritmu, v skladu s svojimi danostmi.
Lekcije ATM poučuje Barbara Vister, certificirana učiteljica ATM po metodi Feldenkrais.

Urnik:
Torek: 11:15 in petek ob 19:00

Cena ene lekcije je 10€, paket petih lekcij je 45€, ob plačilu 10 lekcij skupaj pa je cena 80€. Plačane lekcije lahko izkoristite v enem letu. Obisk prve lekcije je brezplačen.

fitmama

FIT MAMA

Joga prilagojena posebej za nosečnice

Fitmama je poseben sistem telovadbe za mamice z dojenčki. Telovadijo mame, ki imajo otroka starega najmanj 2 meseca do 12 mesecev.
Na vadbi se osredotočimo na dele telesa, ki so se z nosečnostjo najbolj spremenili, z nami vadi tudi dojenček.

Urnik:
Ponedeljek ob 10:00
Petek: 11:30

LOGO-KANGA

KANGATRAINING

KANGATRAINING SLOVENIJA

Drage novopečene mamice, če želite po porodu priti ob dobri vadbi, glasbi in zabavi nazaj v formo, hkrati pa okrepiti mišice, ki so oslabele tekom nosečnosti in poroda, potem je Kangatraining prava izbira za vas. Vi pridete nazaj v formo, vaš dojenček pa bo v nosilki ali traku ob tem užival v vašem objemčku. Člani kluba Baby Center ob predložitvi klubske kartice prejmete 10% popust na katerikoli tečaj v Kangatraining Slovenija.

Urnik:
Sreda: 10:00