AERIAL PRO IZOBRAŽEVANJA

Širite veselje do letenja

Vas navdušuje premagovanje težnosti in omejitev, ki jih predstavlja naše telo? Si želite svoje znanje in navdušenje deliti z drugimi ali pridobiti oz poglobiti lastno prakso? Pridružute se svetovnem trendu, razširite svoje znanje in dajte svoji karieri nov zalet. Postanite eni izmed prvih učiteljev Aerial vadb pri nas, ali pa znanje in veščine aeriala uporabite za obogatitev drugih vadb!

Aerial PRO izobraževanje za učitelje obsega cca 65 ur intenzivnega učenja in podaja veliko informacij in spretnosti v kratkem času. Gre za tečaj kjer temeljito obdelamo vse glavne skupine položajev na hamaki, osnovne prehode, varovanje in sekvenciranje ter osnove montaže in opreme.

Delamo na aerial hammock-u oziroma svileni tkanini, ki se jo bomo naučili uporabljati na dveh višinah. Aerial hamaka je kompleksen pripomoček in kljub navidezni lahkotnosti in zabavi, ki jo predstavlja skriva mnoge pasti tako za učitelje kot vadeče. Naučili vas bomo natančnih postavitev blaga in pravilne uporabe s katerimi boste lahko samozavestno vodili skupine in nastopali strokovno.

Aerial PRO izobraževanje za učitelje je namenjeno vsem učiteljem joge, pilatesa, skupinskih vadb, osebnim trenerjem, plesalcem, fizioterapevtom in drugim gibalcem, ki se želijo podati na pot poučevanja in raziskovanja tega področja. Izobraževanje je primarno usmerjeno v učenje uporabe pripomočka, ki ga kasneje lahko uporabljate na različne načine in v skladu s svojimi predhodnimi znanji in željami. Izobraževanje je praktično zasnovano in rešuje vse izzive s katerimi se novi učitelji najpogosteje srečujejo kot so prepoznavanje in reševanje težav vadečih, varnost, jasno vodenje in učinkovitost sekvenciranja. Pridobljeno znanje boste zlahka integrira v področje kjer ste strokovno usposobljeni, ga uporabljali za lastni napredek, individualno delo s strankami in razvijanje svojih programov.

Izobraževanje poteka v štirih vikendih, praviloma od 8-18h z vmesno pavzo za kosilo. Praviloma se vidimo 2 vikenda zapored, potem imamo 1 vikend pavze da se nam znanje poleže in se potem vidimo še na zadnjih dveh vikendih. Za izdajo potrdila o opravljenem izobraževanju je potrebna 100% udeležba in oddaja vseh nalog ter drugih vaj. Med vikendi je 1 vikend premora in delo na daljavo.

Po končanem izobraževanju vam nudimo podporo in svetovanje znotraj zaprte skupine učiteljev, ki vam bo pomagala na vaši poti.

Organiziramo tudi nadaljevalni tečaj kjer se učimo zahtevnejših, bolj naprednih in fizično bolj kompleksnih položajev in tehnik. Za pristop je obvezna predhodna udeležba na osnovnih izobraževanjih. Napredni tečaj traja 2 dni. Planiramo termin v juniju 2019.

POZOR Novi termin

Aerial PRO izobraževanje se prične ob zapolnitvi mest, predvidoma januar/februar 2019

Cena: Aerial PRO izobraževanje 1250€, zgodnje prijave 950€ Cena vključuje: predavanja, učbenik s fotografijami, 10 primerov sekvenc (5 joga, 5 pilates), potrdilo o udeležbi na izobraževanju, diplomo (če in ko so izpolnjene vse naloge) ter možnost enomesečnega asistiranja na rednih urah nosilcu programa.

Aerial PRO nadaljevalni seminar

Cena: 280€ Cena vključuje predavanja in gradivo ter potrdilo o udeležbi.