AERIAL PRO IZOBRAŽEVANJA

Širite veselje do letenja

Vas navdušuje premagovanje težnosti in omejitev, ki jih predstavlja naše telo? Si želite svoje znanje in navdušenje deliti z drugimi ali pridobiti oz poglobiti lastno prakso? Pridružute se trendu, razširite svoje znanje in dajte svoji karieri nov zalet. Postanite eni izmed prvih učiteljev Aerial vadb pri nas, ali pa znanje in veščine aeriala uporabite za obogatitev drugih vadb!

Aerial PRO osnovni seminar je tečaj, ki obsega 40 ur intenzivnega učenja in podaja veliko informacij in spretnosti v kratkem času. Gre za tečaj kjer temeljito obdelamo vse glavne skupine položajev na hamaki, osnovne prehode, varovanje in sekvenciranje ter osnove montaže in opreme.

Delamo na aerial hammock-u oziroma svileni tkanini, ki se jo bomo naučili uporabljati na dveh višinah.

Aerial PRO osnovni seminar je namenjen vsem učiteljem joge, pilatesa, skupinskih vadb, osebnim trenerjem, plesalcem in drugim gibalcem, ki se želijo podati na pot poučevanja in raziskovanja tega področja. Seminar je stilsko kombinacija aerial joge in aerial akrobatike, kljub temu pa primarno uči praktično uporabo pripomočka in zaradi tega se pridobljeno znanje zlahka integrira v področje kjer je posameznik strokovno usposobljen.

Seminar poteka v dveh vikendih, praviloma od 8-18h z vmesno pavzo za kosilo. Za izdajo potrdila je potrebna 100% udeležba. Med vikendi je 1 vikend premora in delo na daljavo.

Po končanem seminarju vam nudimo podporo in svetovanje znotraj zaprte skupine učiteljev, ki vam bo pomagala na vaši poti.

Organiziramo tudi nadaljevalni tečaj kjer se učimo zahtevnejših, bolj naprednih in fizično bolj kompleksnih položajev in tehnik. Za pristop je obvezna predhodna udeležba na osnovnem tečaju. Napredni tečaj traja 2 dni. Planiramo termin v maju/juniju 2018.

POZOR Novi termin

Osnovni PRO Seminar se prične 03. 03. 2017 in sicer bo potekal v vikendu 03. in 04. 03. ter 17. in 18. 03. 2018

Cena: AERIAL PRO OSNOVNI TEČAJ 600€

AERIAL PRO NADALJEVALNI  280€