O NAS

Zdrav odnos do zdravega življenja

V No Stress Centru verjamemo, da je zdravo življenje nasmejano, radovedno, sproščeno in razgibano. Verjamemo v zdrave navade, drobne razvade in pristne odnose. Verjamemo, da se sreča skriva v harmoniji in da pretiravanje in odpovedovanje ne prinašata trajnih rezultatov. Verjamemo, da je gibanje nagrada, ne prisila. Verjamemo v zmernost pričakovanj in vztrajnost pri doseganju ciljev. Verjamemo, da je zdravo in kakovostno življenje življenje brez stresa. In ja, prepričani smo, da je smeh v resnici pol zdravja.

No Stress Center, ki domuje v obnovljeni kmetiji v starem delu ljubljanske Spodnje Šiške, smo leta 2013 odprli z željo, da bi s svojimi najbližjimi – prijatelji, znanci, sosedi, Šiškarji – in vsemi ostalimi somišljeniki, delili veselje do gibanja, druženja in raziskovanja. Naši prostori so zato urejeni tako, da nas ne glede na zgodnje jutro, deževen popoldan ali naporen trening spravijo v dobro voljo, naši sodelavci pa poleg strokovnega znanja vedno opremljeni z nasmehom.

Ker so poti do dobre volje in srečnega, sproščenega življenja v današnjem ponorelem svetu različne, so raznolike tudi naše vadbe in drugi programi – pripravljeni tako, da med njimi vsakdo najde tisto, kar potrebuje za dobro počutje in notranje ravnovesje. Poleg rednih programov, ki jih najdete na urniku, občasno pripravljamo tudi tematske delavnice in izobraževanja – da boste na tekočem, je najbolje, da se nam pridružite na Facebooku.

Ker pa nam življenje na trdnih tleh včasih ni dovolj, nas najdete tudi:

  • Pod vodo s potapljaškim centrom Diver.si, ki deluje v okviru našega centra in že vrsto let pripravlja potapljaške tečaje vseh stopenj, potapljaške izlete in druge dogodke, povezane z odkrivanjem podvodnih lepot;
  • V zraku, saj v našem centru prvi v Sloveniji poučujemo licenčne in razvijamo lastne programe Aerial joge, ki blagodejne učinke joge združujejo z lebdenjem v zraku in cirkuškimi vragolijami;
  • Na svetovnem spletu, kjer v No Stress Shopu ponujamo pisano (čisto zares) paleto kakovostnih podlag, brisač, trakov, opek, torb in drugih pripomočkov za jogo ter hammockov, trakov in drugih cirkuških rekvizitov.