Poletne Vadbe v No Stress Centru!

Aerial joga

Vabljeni na poletne vadbe v No Stress Centru in v Tivoliju.

Aktivni bomo celo poletje 🙂 Ker vemo, da je poletje polno prijetnega druženja in ne predvidljivih dogodkov smo se odločili za enostaven drop-in sistem. To pomeni, da pridete kadar lahko in plačate obisk na licu mesta 🙂 Nič paketov in obveznosti :::))) Joge in Pilatesi so odprti tako vam, ki že vadite z nami kot vsem tistim, ki potebujete samo malo miganja tudi poleti oziroma vsem, ki še razmišljate kaj vam ustreza in ste popolni začetniki.
Vsak teden bo tudi 1 ura Aeriala! Aerial Joga in Aerial Pilates sta pa odprta samo za člane oziroma tiste, ki ste bili pri nas vsaj na Osnovnem tečaju in že vadite z nami.
Za popolne začetnike bomo organizirali Osnovne in Uvodne ure v Avgustu!

Urnik;
*Ponedeljek 19.00 Dinamična Joga (Brina)
*Torek 19.00 Vinjasa Joga (Polona)
*Sreda 18.30 Pilates Flow (Lea)
*Četrtek 19.00 Vinjasa Joga (Polona)

**Sobota 9.30 Vinjasa Joga (Polona)

*Vse vadbe potekajo v prijetno hladnem No Stress Centru na Ulici Milana Majcna 29a…parking je brezplačen.

**Vadba poteka v Tivoliju, v primeru slabega vremena odpade.

Na vadbo se prijavite preprosto tako, da se prijavite na ta dogodek. Preverite vedno ali je termin še vedno razpisan v dogodku preden pridete, saj je tudi pri nas možna višja sila…

Vaditeljem lahko tudi sledite na FB in Instagramu oziroma jim pišete na mail, če imate kakšno vprašanje.

– Mina Morrgan (enako na Instagramu in Facebooku)
email: mina@nostresscenter.com

– Polona Kolar (na FB page Joga s Polono in Instagram @polonayoga )
email: polonajoga@gmail.com

– Lea Adamič (Facebook isto, Instagram @pielattesandpilates )
email: lea.adamic@gmail.com

– Brina Selan (na FB page Skrivnosti joge in Instagram @skrivnostijoge )
email: brina.selan@gmail.com

Podloge za vadbo v No Stress Centru ne potrebujete in vsi pripomočki vas čakajo kot vedno. V Tivoliju prinese vsak sam svojo podlogo.

Cena katerekoli vadbe je 10EUR (gotovina)

Na vadbo pridete 10 minut prej, ko se vadba prične se vrata zaklenejo.

Za točno lokacijo v Tivoliju kontaktirajte Polono (cca pri Čolnarni).

*ZA ČLANE NO STRESS CENTRA:

3.7. Aerial Joga (Mina)
11.7. Aerial Pilates (Lea)
18.7. Aerial Joga (Brina)
26.7. Aerial Joga (Polona)
31.7. Aerial Joga & Akrobatika (Mina)

PRIJAVE POTEKAJO PREKO SISTEMA MINDBODY!

Se vidimo na tleh in v zaku kot vedno za prijetno, fit & nostress poletje!

PREDPOLETNA AKCIJA za vitko telo in debelo denarnico ;)

Da bi bile vse naše vadbe za vas čim bolj dostopne, smo za vse nostressovce pred poletjem pripravili čisto hudo poletno akcijo, ki bo vaše telo stanjšala bolj kot vašo denarnico. Read more

Novo: jutranja joga ter večerni Mobility&Core s Kajo

Pomlad v No stress center ni prinesla lastovke … ampak Kajo, ki se nam je pridružila z vodenjem jutranje joge in večernega programa Mobility & Core. Kaja je profesionalna plesalka, koreografinja in učiteljica joge. Njena velika strast je raziskovanje telesa, ki se ne boji novih izzivov, ki ji omogočajo postopen razvoj. Verjame,da je gibanje eden izmed najboljši načinov, ki nas poveže z našo naravo, z igro in kreativnostjo ter nam pomaga ohranjati zdravo in funkcionalno telo.

Hatha Joga, ki jo vadimo ob torkih ob 6:30 zjutraj, je zaradi širokega spektra vaj in stopenj zahtevnosti primerna tako za začetnike, kot tiste, ki se z jogo ukvarjajo že nekaj časa.

Takole pravi Kaja: “Osredotočali se bomo na pozicije telesa, ki krepijo mišično strukturo, nas raztezajo in ustvarjajo pretok energije v telesu ter dihanje, ki je sestavni del vadbe. Poudarjam tradicionalen način učenja, ki je vedno prijazen do telesa in uma.  Posvečam  se potrebam vsakega posameznika in prilagajam vaje glede na trenutno pripravljenost.” 

V primerjavi z Hatha jogo je Mobility & Core bolj dinamičen. Na urah se bomo posvetili raziskovanju telesa in ugotavljali, kako deluje, kakšne vzorce gibanja smo prisvojili in katere zapostavili. “Z vajami vas bom spodbujala k doseganju trenutnih maksimalnih zmožnosti.  Osredotočili se bomo na mobilnost telesa in krepitev centra, ki je središče naše moči. Veliko pozornosti bomo posvtili tudi hrbtenici, saj je ta tista, ki daje obliko našega gibanja.  Gibalni program vsakega posameznika mora biti raznolik, pogost in v skladu z našo naravo.  Postati mora del vsakdana, v nas vzbujati kreativnost in veselje. Za najboljše rezultate je potreben proces, ki se bo nadaljeval skozi celo življensko dobo,” pravi Kaja.

Tiste, ki smo že poskušali vaditi z njo, je že prepričala … predvsem s tem, da smo ugotovili, kako zelo “zategnjeni” smo v resnici.

Ampak: nikoli ni prepozno. Oz. kot pravi naša Kaja: “Verjamem, da je vadba joge odličen način kako priti do ravnovesja, razumevanja svojega telesa in uma. Pomaga nam zmanjšati stres in zaživeti bolj polno in zdravo življenje.”

No Stress Sladice :) 1.del čokoladni-ovseni piškoti :)

Obljuba dela dolg in glede na vse prošnje, ki sem jih prejel od vas za različne recepte sladic s katerimi ste se zadnje dni sladkali v No stress centru. Vam v naslednjih blogih prilagam recepte in vam želim obilo užitkov ob peki in potem ob sladkanju 🙂

Read more

Pripravimo se na na zimske užitke na snegu!

Prihaja zima, sneg in z njima obdobje zimskih športov. Teh se Slovenci še kako radi lotevamo, saj je smučanje, kot posebej ob zmagah naših šampionov radi rečemo, naš nacionalni šport

Ker pa pri zimskih športih pogosto prihaja do poškodb, posebej, če se jih lotevamo nepripravljeni in ne ogreti, smo našega osebnega trenerja Blaža prosili, da je za vas pripravil nekaj vaj, ki vam bodo pomagale pri krepitvi mišic za najljubšo zimsko disciplino.

Začenjamo z verjetno najbolj priljubljenim … smučanjem: Read more