AERIAL OSNOVNI TEČAJ

Prvi korak

Vsak mesec organiziramo Aerial osnovne tečaje. Tečaj je namenjen vsem, ki se nam pridružujete na novo in želite obiskovati aerial jogo ali aerial Pilates oziroma se spogledujete s tečajen aerial akrobatike. Namenjen je tudi vsem, ki ste zgolj radovedni in bi radi poizkusili vadbe v zraku in občutek lebdenja. Dobimo se na 90 minutni delavnici kjer osvojimo gole osnove, ki vam bojo omogočile priključitev rednim skupinam in kjer se boste neizmerno zabavali. Tečaj poteka podobno kot redna vadba in že takoj boste začutili, da ste naredili veliko za svoje telo. Spoznali boste koncept vadbe s hamako, najpomembnejše elemente in kako jih lahko samostojno ter varno izvajate. Seveda ne bo manjkalo inverzij saj so te nepogrešljiv del vadb v zraku. Tečaj je bogata izkušnja za vsakogar in na kocu garantiramo širok nasmeh na ustnicah.

Po zaključenem tečaju se lahko priključite željeni vadbi, glede na želje in cilje vam tudi svetujemo katera vadba oziroma kombinacija bi bila za vas najboljša. Telesna pripravljenost naj vas ne skrbi, kljub temu pa, če imate zdravstvene težave vas prosimo, da nas kontaktirate pred nakupom tečaja.

Aerial Osnovni Tečaj je tudi elegantna rešitev, da se prepričate ali je to koncept vadbe za vas in potem se lahko odločite za redne vadbe ali daljše tečaje.

Razpisani datumi:

07. 01. 2019  PRIJAVA
09. 01. 2019  PRIJAVA
14. 01. 2019  PRIJAVA
16. 01. 2019  PRIJAVA
21. 01. 2019  PRIJAVA
23. 01. 2019  PRIJAVA
28. 01. 2019  PRIJAVA
30. 01. 2019  PRIJAVA

Obisk traja 90 minut. Potrebujete oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg in drugih ostrih delov. Svetujemo, da imate s seboj tudi vodo. Če vam noben termin ne ustreza se lahko dogovorite za individulno uro, ki nadomesti osnovni tečaj in se takoj potem pridružite rednim vadbam.