AERIAL DELAVNICE

Prvi korak

Vsak mesec organiziramo Aerial Osnovne tečaje. Tečaj je namenjen vsem, ki se nam pridružujete na novo in želite obiskovati Aerial Jogo ali Aerial Pilates oziroma se spogledujete s tečajem Aerial Akrobatike. Namenjen je tudi tistim, ki ste zgolj radovedni in bi radi poizkusili vadbe v zraku in občutek lebdenja. Dobimo se na 90-minutni delavnici, kjer skozi neizmerno zabavo osvojimo gole osnove, potrebne za priključitev rednim skupinam. Tečaj poteka podobno kot redna vadba in takoj je moč občutiti vplive na svoje telo. Vključuje spoznavanje koncepta vadbe s hamako, najpomembnejše elemente ter njihovo varno samostojno izvajanje. Seveda ne bo manjkalo inverzij, ki so nepogrešljiv del vadb v zraku.
Vsekakor gre za bogato izkušnjo in brez dvoma vam zagotavljamo, da boste naš center zapustili s širokim nasmehom na ustnicah.

Po zaključenem tečaju se lahko priključite želeni vadbi. Glede na želje in cilje vam z veseljem svetujemo, katera vadba oziroma kombinacija je za vas najprimernejša.
Telesna pripravljenost naj vas ne skrbi, v primeru zdravstvenih težav pa naprošamo, da nas pred nakupom tečaja kontaktirate.

Aerial Osnovni tečaj je najučinkovitejši način, da se prepričate, če je to koncept vadbe za vas ter se tako lažje odločite za nadaljnje redne vadbe ali daljše tečaje.

 

Razpisani datumi:

  1.  19. 4. 2019 med 17:00 in 18:30 PRIJAVA

 

Obisk traja 90 minut. Potrebujete oprijeta oblačila za vadbo, ki pokrivajo pazduhe in kolena ter nimajo zadrg in drugih ostrih delov. Svetujemo, da imate s seboj tudi vodo. Če vam noben od razpisanih terminov ne ustreza, se lahko dogovorite za individulno uro, ki nadomesti Osnovni tečaj in omogoča pridružitev rednim vadbam.