CENIK

V NoStress CENIKU najdete pakete obiskov, ki vam omogočajo veliko svobode in fleksibilnosti.

Kako enostavno izbrati No stress paket?
  1. Razmislite, kolikokrat bi vadili z nami. 1x na teden, 2x na teden?
  2. V ceniku izberite želeni paket obiskov oziroma dolžino karte.
  3. Če še nimate uporabniškega računa si ga ustvarite Tukaj (pazite, da podatke vnesete pravilno, saj naše celotno poslovanje poteka preko spleta in e-pošte. Prosimo, označite, da nam dovoljujete obveščanje).
  4. Znotraj uporabniškega računa je plačilo možno le s kreditno kartico. Če želite plačati z nakazilom na TRR, nam prosim pošljite e-pošto. Načini plačila so razloženi na dnu strani.
  5. Preko našega urnika lahko rezervirate ali odpoveste termin vadbe.
  6. Ko izkoristite vse zakupljene vadbe, postopek preprosto ponovite.
  7. Če so kakršne koli težave in želite pomoč, nas preprosto pokličite na 040 701 633 ali nam pišite na info@nostresscenter.com.

Način plačila

1) S kreditno kartico: S kreditno kartico lahko plačate neposredno z vašega uporabniškega računa v aplikaciji MindBody. Zakupljene vadbe bodo vidne takoj po opravljeni transakciji in takoj boste lahko rezervirali želene termine vadb.

2) Z bančnim nakazilom: Preprosto nam pošljite ime in priimek (kot ste ga zapisali v svojem uporabniškem računu) ter kateri paket ste si izbrali. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali račun po e-pošti. Ko boste le-tega poravnali in bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, vam bomo zakupljeno število vadb naložili na uporabniški račun in prijavili se boste lahko na vadbo. Prosimo, upoštevajte, da pri takšnem načinu plačila lahko od vaše odločitve do trenutka, ko boste lahko rezervirali željeno vadbo, traja tudi nekaj dni, zato pazite, da boste vse skupaj začeli urejati pravočasno.

3) S plačilno kartico: Po novem lahko pakete vadb osebno v No Stress Centru kupite in plačate tudi s plačilno ali kreditno kartico! Za to opcijo nas kontaktirajte, saj je blagajna odprta po predhodnem dogovoru.

 

Imate dodatna vprašanja? Poglejte odgovore na najpogostejša vprašanja.

Cenik velja od 01. julija 2019 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Članarina in ugodnosti

Tudi letos smo še posebej prijazni in dostopni našim članom, pa sosedom, študentom in upokojencem. Več o članarini, popustih in dodatnih ugodnostih preberite tukaj

Darilni boni

Zakaj ne bi svojih najbližjih z zdravjem, dobrim počutjem in srečo, ki jim jih tako radi zaželimo ob osebnih praznikih, kar obdarili? Vse zgoraj navedene programe lahko kupite tudi kot darilo. Ob nakupu bomo na vaš ali obdarovančev naslov poslali DARILNI BON, kdaj bo obiske vnovčil in katere vadbe bo izbral, pa se bo odločil sam.