CENIK

V NoStress CENIKU najdete pakete obiskov, ki vam omogočajo veliko svobode in fleksibilnosti.

Kako enostavno izbrati No stress paket:
  1. Razmislite, kolikokrat na teden želite vaditi.
  2. v ceniku Izberite željeno dolžino karte (v kolikšem času bi želeli porabiti obiske) opravite nakup.
  3. Če še nimate uporabniškega računa si ga ustvarite Tukaj
  4. Izberite način plačila.
  5. Preko našega urnika čahko rezervirajt ali odpoveste termin vadbe.
  6. Ko izkoristite vse zakupljene vadbe, postopek preprosto ponovite.

Darilni boni

Zakaj ne bi svojih najbližjih z zdravjem, dobrim počutjem in srečo, ki jim jih tako radi zaželimo ob osebnih praznikih, kar obdarili? Vse zgoraj navedene programe lahko kupite tudi darilo. Ob nakupu bomo na vaš ali obdarovančev naslov poslali darilni bon, kdaj bo obiske vnovčil in katere vadbe bo izbral, pa se bo odločil sam.

Članarina in ugodnosti

Tudi letos smo še posebej prijazni in dostopni do naših članov, pa sosedov, študentov in upokojencev. Več o članarini, popustih in dodatnih ugodnostih preberite tukaj

Način plačila

1) S kreditno kartico: S kreditno kartico lahko plačate neposredno z vašega uporabniškega računa v aplikaciji MindBody. Zakupljene vadbe bodo vidne takoj po opravljeni transakciji in takoj boste lahko rezervirali željene termine vadb.

2) Po predračunu: Preprosto nam pošljite ime in priimek ter kateri paket ste si izbrali. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali na email predračun. Koste le-tega poravnali in bo plačilo vidno na našem transakcijskem računu, vam bomo zakupljeno število vadb naložili na uporabniški račun in prijavili se boste lahko na vadbo. Prosimo, upoštevajte, da pri takšnem načinu plačila lahko od vaše odločitve do trenutka, ko boste lahko rezervirali željeno vadbo, traja tudi nekaj dni, zato pazite, da boste vse skupaj začeli urejati pravočasno.

NOVO!!

3) Z gotovino ali plačilno kartico: Po novem lahko pakete vadb v No stress centru kupite in plačate tudi z gotovino ali plačilno kartico!

 

Imate dodatna vprašanja? Poglejte odgovore na najpogostejša vprašanja.

Cenik velja od 24. avgusta 2017 do preklica, vse cene so v EUR in vsebujejo DDV.