ODGOVORI IN NAMIGI

Želim obiskovati vadbe v vašem centru, kaj moram storiti?

Prvi korak je, da si ustvarite uporabniški račun na naši spletni strani (povezavo bomo objavili ob ceniku in drugih mestih pod ‘uporabniški račun’). Vse, kar morate storiti je da vnesete vaše ime in priimek, vaš email  in ustvarite geslo (pazite, da vnesete ime in ostale podatke pravilno). V primeru, da vadba odpade vas o tem obvestimo po mailu, pazite da imate odkljukano, da nam dovolite obveščanje. V primeru, da vadba odpade manj kot 2 uri pred pričetkom le te vas lahko obvestimo tudi po SMS-u, če ste nam zaupali telefonsko številko. Profil, ki ste ga ustvarili, vam omogoča ogled aktualnega razporeda vadb in izbor naslednjega termina, ki vam ustreza, odjavo od udeležbe na izbranem terminu (če ugotovite, da vam ne bo uspelo priti), pregled stanja na računu (število zakupljenih obiskov, ki jih še imate na voljo), pregled trajanja oziroma poteka paketa ter še mnogo več. Celotno naše poslovanje poteka preko tega sistema in vas prosimo, da si ustvarite 1 uporabniški račun ter, da v primeru izgubljenega gesla ali pozabljenega emaila kontaktirate ekipo nostress centra za pomoč ter da ne podvajate uporabniških računov.

Kaj so prednosti prijave na vadbe preko interneta?

Prednost je v tem, da boste vsi tisti, ki redno uporabljate pametni telefon ali osebni računalnik, lahko samostojno usklajevali svoj urnik in v vsakem trenutku imeli pregled nad preostalim številom obiskov. Sistem vam pri prijavi ponudi možnost prenosa aplikacije (ta je v Angleščini) ali če to zavrnete dostop preko naše spletne strani (navodila tudi znotraj uporabniškega računa v Slovenščini). Ne boste se več obremenjevali z morebitnimi izostanki in nadomeščanji. Ni več potrebe po izkaznicah in ugibanju kdaj kaj poteče, ker boste imeli vse na enem mestu. Do svojega računa dostopate lahko kjer koli in imate na dlani urnik vadb, stanje, potek paketa, možnost odpovedi termina in rezervacije novega …

Ali imam z odprtjem ali imetjem uporabniškega računa kakršne koli stroške ?

Ne. Nimate nikakršnih stroškov in niti ne obveznosti. Uporaba je brezplačna in vas ne obvezuje k nakupu paketov vadb v našem centru.

Kako lahko dostopam do svojega uporabniškega računa?

Do svojega uporabniškega računa lahko dostopate z osebnim računalnikom preko naše spletne strani www.nostresscenter.com (povezavo bomo objavili ob ceniku) in preko pametnega telefona. Za dostop preko pametnega telefona si naložite aplikacijo MINDBODY CONNECT. Aplikacija je na voljo za Android in iOS in je brezplačna.

Kako plačam za paket vadb, ki sem ga izbral/a?

Plačilo je mogoče na 3 načine:

1) Plačilo s kreditno kartico Vsi imetniki kreditnih kartic lahko željen paket vadb kupite preko naše spletne strani. Prijavite se v svoj uporabniški račun in na desni strani izberite zavihek za spletni nakup (online store). Prvo morate poravnati članarino, ki vam bo veljala 12 mesecev od dneva nakupa. Članarina ni potrebna le za nakup ‘prvega obiska’ in za nakup ‘aerial osnovnega tečaja’. Ko opravite nakup lahko takoj v naslednji košarici kupite obiske (žal ne morete kupiti oboje istočasno). Izberite, kateri paket želite kupiti, in vnesite podatke za plačilo. V tem primeru vam sistem takoj, ko je nakup opravljen, naloži kupljeno število vadb na račun. Zdaj lahko rezervirate vadbe na urniku.

V primeru nakupa direktno preko spleta je proces nakupa in nalaganja obiskov na vaš račun najhitrejši. Kljub temu pa svetujemo da to opravite vsaj 24 ur pred datumom prve vadbe.

2) Plačilo po predračunu: Ko ste si ustvarili uporabniški račun nam preprosto po e-pošti sporočite vaše ime in priimek ter kateri paket želite kupiti. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in pripeli predračun za izbrano storitev. Takoj, ko boste poravnali predračun in se bo nakazilo pojavilo na našem transakcijskem računu, vam bomo naložili zakupljeno število terminov na vaš uporabniški račun. Ko se boste prijavili v uporabniški račun, boste videli število razpoložljivih obiskov in se lahko prijavili na željene vadbe. Če nam pošljete potrdilo o plačilu nam olajšate delo in vam obiske naložimo takoj.

Bodite pozorni, da boste naročili oziroma poravnali predračun pravočasno, da boste imeli dovolj časa za prijavo na željeno vadbo. Svetujemo, da naročite in poravnate predračun več dni pred datumom prve vadbe. Prosimo vas tudi, da nam potrdilo o plačilu posredujete po mailu, saj boste tako imeli obiske naložene hitreje.

3) Plačilo v NoStress centru na blagajni. V tem primeru se osebno oglasite pri nas in poravnate obiske preko POS terminala z bančno ali kreditno kartico ali z gotovino. Plačilo na blagajni je mogoče po predhodnem dogovoru.

Z računalniki nimam veliko izkušenj. Ali se lahko kako drugače prijavljam na vadbe?

Pokličite nas in se oglasite pri nas,  pomagali vam bomo ustvariti uporabniški račun in rezervirali vse zakupljene termine, ki jih boste izbrali. Ko bo paket potekel, se boste ponovno oglasili, kupili nov paket in rezervirali ponovno vse vadbe v naprej.

Kupil/a sem 8 obiskov iz izbranega paketa (npr. paketa NOSTRESS 30). Ali lahko rezerviram vse obiske v naprej? Ali obstajajo omejitve glede števila prijav in odjav?

Z obiski, ki jih imate naložene na uporabniškem računu, lahko upravljate poljubno in lahko se prijavljate in odjavljate kolikorkrat želite, seveda v času trajanja paketa (za NOSTRESS 30 pač 30 dni). V naprej lahko rezervirate toliko vadb, kolikor imate obiskov v dobrem. Če vam bolj ustreza, lahko vse rezervacije opravite ob nakupu in se odjavljate samo po potrebi, ali pa se sproti prijavljate za vsako vadbo posebej.

Kdaj je zadnja možna prijava oziroma odjava iz vadbe?

PRIJAVA:  Na vadbo se lahko prijavite, dokler so še prosta mesta, najkasneje 2 uri pred pričetkom vadbe.

ODJAVA:  Če se odjavite vsaj 24 ur pred pričetkom vadbe, se bo vaša odjava štela kot PRAVOČASNA ODJAVA in vam bo sistem vrnil obisk na vaš račun. Če se boste odjavili manj kot 24 ur pred pričetkom vadbe vam sistem NE bo vrnil obiska in se bo štelo kot da ste obisk porabili.

Ali se moram odjaviti tudi če vem da sem zamudil čas za PRAVOČASNO ODJAVO?

Prosimo vas, da se, če le imate možnost, odjavite vadbo tudi v tem primeru, saj s tem omogočite nekomu drugemu obisk vadbe.

Kaj se zgodi, če rezerviram termin, pa ga ne odpovem pravočasno – ga moram vseeno plačati?

Ja. Sistem je narejen tako, da rezervacij, odpovedanih manj kot 24 ur pred začetkom vadbe, ne izbriše, zato se bo štelo, kot da ste na vadbi bili in s tem izkoristili enega od zakupljenih terminov vadbe iz vašega paketa.

Hotel/a sem rezervirati termin, pa so vsa mesta polna. Kaj pa zdaj?

Sistem vam omogoča, da se prijavite na čakalno listo. To pomeni, da vas bomo obvestili pred vadbo, če bo kdo udeležbo odpovedal in se bo sprostilo mesto za vas.

Ali lahko rezerviram vadbo preden kupim paket in mi naložite obiske na uporabniški račun?

Ne. Sistem vam ne bo dovolil rezervacije termina, če nimate obiskov v dobrem (torej, če niste prej izbrali in plačali enega izmed paketov).

Ali vadba poteka tudi, če je za termin prijavljena samo ena oseba?

Vadba poteka, če je prijavljenih vsaj 3 vadečih. V primeru odpovedi vas obvestimo 2h pred pričetkom le te. Obvestilo prejmete po elektronski pošti, če želite vas obvestimo tudi po sms-u, če ste svojo številko vnesli v sistem. V primeru odpovedi vam nudimo možnost prijave na drugo vadbo, če so prosta mesta in če to želite. Prijavite se sami, če je za prijavo še dovolj časa, če ne pa vas lahko prijavimo mi.

Želela bi se udeleževati samo ene vadbe (na primer samo Aerial Joga). Je to mogoče?

Seveda. Izberite paket in ustrezno število vadb (npr. če želite obiskovati samo Pilates Flowu, izberite do 8 obiskov, saj jih več v 30 dneh ne boste mogli izkoristiti, ker je vadba na programu le 2x tedensko).

Želim obiskovati samo eno vrsto vadbe in samo ob določenem dnevu. Kako si zagotovim mesto v skupini?

Preprosto rezervirajte vadbe v naprej. Število rezerviranih vadb bo odvisno od števila obiskov, ki jih imate na voljo, in datuma zapadlosti paketa. Vsem svetujemo, da se prijavljajo v naprej in da se odjavljajo samo po potrebi.

Koliko različnih vadb lahko kombiniram? 

Kupljene obiske lahko v okviru paketa, ki ste ga kupili porabite kakor želite – vedno za isto zvrst vadbe ali vsakokrat za drugo. Kljub temu vas prosimo, da se odločite za eno glavno vadbo, kateri boste namenili večino obiskov, in za 1-2 sekundarni vadbi, ki jih boste obiskovali manj oziroma kot dopolnitev primarni oziroma v primeru, da ne dobite mesta na svoji vadbi ali da ta odpade.

Potrebujem pomoč pri izbiri vadbe, ne vem ali tip vadbe in stopnja ustrezata mojemu znanju. Kaj lahko naredim?

Opis vseh programov  najdete na naši spletni strani, kjer so opisane vse vadbe, njihove prednosti in zahtevnost. Če ne najdete vseh odgovorov nam lahko pišete na email ali nas pokličete po telefonu. Z veseljem vam bomo svetovali. Ko boste izbrali vadbo in nanjo prišli, boste lahko morebitna vprašanja zastavili tudi učitelju.

Poskušam ustvariti uporabniški račun in mi ne uspe. Kaj lahko naredim?

Če imate težave nas lahko vedno kontaktirate po emailu na info@nostresscenter.com ali nas pokličete na 040 701 633.

Kaj je s programi, ki so na spletni strani pod ‘gostimo tudi’, pa jih ni v ceniku?

To so programi, ki jih v našem centru izvajajo gostujoči izvajalci. Vse v zvezi s ceno in načinom plačila se dogovorite neposredno z njimi; kontakt najdete pri opisu posameznega programa.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pišite nam na info@nostresscenter.com.