April 28, 2020 Blaz_nostress_administrator

Zakaj rad grizem zdravo?

ZAKAJ RADA GRIZEM ZDRAVO?

»Učenje joge in drugih tehnik sproščanja ter vseživljenjsko raziskovanje človeške narave mi predstavljajo velik izziv. Zato redno skrbim, da imam dovolj energije zase in za svoje stranke. V No stress centru, ki je postal moj drugi dom ter na poti, imam vedno pri roki RAWBITE ploščice, saj predstavljajo hiter, enostaven in zdrav medobrok, ki me napolni z energijo. Tako ohranjam pozitivno naravnanost do svojega telesa, duše in mojih vadečih. Energijo potrebujem tudi za raziskovanje in pridobivanje novih znanj.«

EDINSTVENI OKUSI Z ENOSTAVNO RECEPTURO

RAWBITE veganske ploščice so narejene iz suhega sadja in oreškov ter ne vsebujejo dodanega sladkorja (le naravno prisotne sladkorje). Ne vsebujejo glutena, narejene so iz 100% organskih snovi in ​​z veliko vlaknin.

Blagovna znamka RAWBITE sledi načelu “manj je več”, zato so ploščice narejene iz le 3 osnovnih sestavin:

DATELJNI – temno rjave barve in preprostega izgleda od zunaj ter polni presenečenj v notranjosti. Suho sadje iz datljeve palme ploščicam RAWBITE daje sadno noto in sladkost – zaradi česar so datelji odlična osnova za naše ploščice.

MANDLJI – zagotavljajo nepozaben “ugriz” v presno ploščico RAWBITE. Popolnoma ustrezajo aktivnemu življenjskemu slogu in situacijam, v katerih se moramo spodbuditi ali kjer želimo izzvati sebe.

INDIJSKI OREŠČKI – gladka zasnova indijskih oreščkov naredi ploščice čudovito mehke. Njihova blaga nota dovrši vsak okus do popolnosti in se idealno ujema z drugimi sestavinami.

Vabim te, da izbereš svoj najljubši okus, ki ga najdeš v spletni trgovini https://shop.all-natural.si/si/energijske_presne_ploscice/6 .

Jaz sem izbrala okus arašidov 😊.

Člani kluba Nostress lahko sedaj naročite RAWBITE ploščice z 10 % popustom v spletni trgovini 👉 shop.all-natural.si

Koda za -10 %: NOSTRESS10

Vaš popoln partner na poti! Uživajte v vsakem grižljaju.

#grizemzdravo

#rawbite

#mojrawbitetrenutek